вівторок, 8 вересня 2015 р.

Що таке Glog? Glogster?

Глогстер (Glogster) - одна з популярних соціальних мереж, яку активно використовують у всьому світі школярі та вчителі.

Glogster - це соціальна мережа, що дозволяє користувачам створювати вільні інтерактивні плакати, або glogs. Глоги - це інтерактивні мультимедійні зображення, схожі на плакат, але читачі можуть взаємодіяти із вмістом.

Glogster забезпечує середовище для розробки інтерактивних плакатів. Користувачі можуть з легкістю додавати текст, зображення, фотографії, аудіо (MP3), відео, спецефекти та інші елементи в свої glogs. Іншими словами, є все, що можливо в блогах, але вже ґрунтуючись на візуальній, а не текстовій формі подачі інформації. 

Glogster EDU було запущено в 2009 році в якості освітньої спільноти. Glogster EDU дозволяє вчителям та учням використовувати glogs в якості навчальних посібників і ділитися своїми Glogs у приватній віртуальній класній кімнаті.

Враховуючи важливість зорового сприймання інформації в навчанні, і те, що презентації, блоги, динамічні та інтерактивні веб-технології поступово входять до нашої системи освіти, сподіваюсь, що цей проект з часом "добереться" і до українських шкіл.

І, звичайно, мій Glog:
   Можливо варто спробувати?

2 коментарі:

  1. А ще можна створити у вигляді ментальної карти на іншому сервісі – coggle: http://irynadenysjuk.blogspot.com/2015/08/blog-post_25.html

    ВідповістиВидалити