неділю, 20 березня 2016 р.

20 березня – унікальна дата на календарі!

Сьогодні - Всесвітній день Землі, астрономічний початок весни та Міжнародний день щастя.

Чи замислювались ви над тим, що для вас означає щастя? Хороші оцінки, любов та здоров’я рідних чи, може, відпочинок на екзотичних островах? Якби там не було, а істина одна: здобути щастя прагне кожна людина на Землі.

Сьогодні — 20 березня — жителі всього світу відзначають Міжнародний день щастя. Лише в липні 2012 року його запровадила Організація Об’єднаних Націй.

А хто ж запропонував проголосити сьогоднішній день Днем щастя? Виявляється, ініціатива надійшла з невеличкої гірської країни в Азії — Бутану. Вважають, що саме жителі Королівства Бутан є найщасливішими людьми в світі.

Датою свята обрали саме 20 березня тому, що це день весняного рівнодення, коли практично в усьому світі день дорівнює ночі. В ООН вважають, що це символ рівності всіх жителів планети, які мають однакові права на щастя. Тому Організація Об’єднаних Націй закликає всі країни направити зусилля на покращення добробуту їх мешканців.

Вітаю вас з Міжнародним днем щастя! Будьте щасливими, діліться своїм щастям з близькими, частіше посміхайтеся та радійте життю. І нехай усі ваші мрії та сподівання неодмінно збуваються!


Немає коментарів:

Дописати коментар